En ole ehtinyt/jaksanut kirjoittaa sitten perjantain. Silloin väsyin kantamiseen niin, että aloin itsekin parkumaan. Ei sitä muuta voinut tehdä kuin laittaa isommalle dvd:eitä pyörimään ja kantaa pienempää eestaas eestaas ja yrittää viilennellä ja syöttää. Olin ihan rikki, kun mies tuli töistä. Cuplaton ei silloin vielä ollut tehonnut. Ja sitten illalla saatiin lahja mahtava kakkakeijulta niin elämä rauhoittui.

Lauantaina oli suorastaan seesteistä, käytiin aamupäivällä puistossa. S silloin hereillä ja oltiin sitten liukumäessä koko perheen voimin, se käy näin: isi ylhäällä auttamassa E:aa istuma-asentoon. Äiti vauva kainalossa ottamassa toisella kädellä E:aa kädestä kiinni ja sitten viuuh...kivaa oli, muttei sitä S:in roikottamista pitkään jaksanut. Sitten nukahtivat päiväunille yhtä aikaa!!! Äiti meni luovaan työhön puutarhaan ja isi kokkasi, oli aika hienoa.

No, su oltiiin kans pihalla paljon ja puistossa E potki palloa isompien kanssa. Tällä kertaa oli tosi fiksuja isompia vekaroita ja niillä kaitsija, joka komensi ottamaan pienemmänkin huomioon. Tosi kiva, E:kin pystyi osallistumaan.

jatkuu myöhemmin...