Olikin melkoinen kesä meillä...pienempi huutaa jaksoi heinäkuun loppuun asti. Sitten se loppui. Lopetin Cuplatonin antamisen, kun oma (korva- ja silmätulehduksesta johtuva) antibioottikuurini loppui. En sitten taas osaa sanoa auttoiko Cuplaton mahavaivoihin vai lopulta aiheuttiko niitä...

monta kertaa oon mielessäni blogia kirjoittanut, mutta väsymys ja ikkunaremontti yms. ovat vieneet kaiken ajan. Pitäisi ainakin kirjoittaa tänne aiheesta paska tutti, äiti on vähän väsynyt, riitaa taas, jne. ehkä tässä vielä ehdin.

kauhea kakkonen on edelleen uhmassaan. nyt uhmataan välillä keskellä yötä, se on niin darling, kun päättää klo 4 aamulla, että en enää nuku, sitten laitetaan sänkyyn, palosireeninä huutaa hetken ja nukahtaa. siinä vaiheessa on yleensä myös pienempi herännyt. Ja tämä sitten toistetaan viideltä. eilen meillä keksittiin pimeän pelko. Nyt jo oma mielikuvitus toimii, nähdään isoja mörköjä ja isi on jättiläinen. Tästä syystä sitten eilen pitkästä aikaa olin nukutushommissa, kun pimeä säikäytti.Nyt tuolla ollaan levottomia, jatkan taas pian, toivottavasti.